Kom inn i mitt hjem, kom inn i min stue…

IMG_0354
Litterær salong i Sandefjord

 

LITTERÆR SALONG

Siden dette møtet er litterært, flott og viktig, så kaller jeg det Litterær salong. Det passer godt til omgivelsene vi skal være i og jeg kan garantere at du får en litterær, flott og viktig opplevelse. Med rene ord er dette en lesesirkel der vi deler vår umiddelbare opplevelse av teksten. Deltakeren får utdel en tekst. . Vi diskuterer, assosierer og deler tanker underveis i lesingen. Lesegruppen blir ledet av Kirsten Muhle (meg), og det vil bli servert kaffe/te ++ 

Siden det er slik at vi må holde en meter avstand må jeg ta påmelding/ SMS 93 22 30 40, eller på e-post nedenfor her.

NÅR

Torsdag 28/5 kl 12 – 13.30

Torsdag 11/6 kl 12 – 13.30

Torsdag 25/6 KL 12 – 13.30

PS Torsdag 4/6  Blir det igjen Shared Reading på nett/Zoom. Si i fra, og jeg sender link.

HVOR

Øvre Åsenvei 1 b (parkering i gården)

PRIS

Tekst, leseledelse og lett servering får du for kr 100,-

Gleder meg!

Kanskje du også vil lese:

@Høytlesning av god litteratur

Litterære pusterom – Shared Reading for større livskvalitet

 

 

 

Publisert av Litteratur for alle

Vi holder leselederkurs etter metoden Shared Reading og kurs i kreativ- og helsefremmende skriving. Foredragsholder; om forfattere, bøker og litteraturens nytteverdi.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: