Full kontroll med Chanel 592 Giallo Napoli

Jeg har full kontroll over livet mitt. Jeg teller skritt og kalorier. Jeg kan interiørblader,  og er helt ajour med tipsene i motemagasiner. Jeg kan drapere mitt skjerf, og mitt liv. Jeg er først ute hver sesong i butikkene, trenger faktisk bare et par minutter så er sesongens it-plag plukket ut. Forrige uke var jeg på konferanse, vi skal hige etter utvikling. Jeg søker bevisst stadig perfeksjonisme, eller lykken om du vil.

Mitt beste tips til godfølelsen,  den finner du blant årets farger i neglelakken til Chanel. Og min hemmelighet;  den aller beste følelsen finner du i  Chanel 592 Giallo Napoli.

# Chanel 592 Giallo Napoli

Jeg har delmål og drømmer, sitter nå og regner på om når den veska jeg en vakker dag, helst før 17. mai, skal blir min. Jeg føler meg hel, når skjorta sitter riktig og øredobbene blinker i gud vet hva. Jeg lakkerer livet etter beste evne. Jeg tar ansvar over eget liv, og egen lykke. Jeg pynter, sparkler og maler. Kinneben og amorbue, baderomsvegg og ytterdør.

skisse
Jeg draperer mitt skjerf og mitt liv

Lykken kan hende finnes i årets farger fra Jotun – tenkte jeg. Jeg prøvde og lykkes, og med hashtag #love på instagram fikk jeg full kontroll.

Men du, en ting. Jeg tar de fleste valg på egne premisser, selvfølgelig, men har et problem, kanskje du kan hjelpe meg?  Altså, skal jeg fortsette med yndlingsparfymen fra Versace, eller gå over til Armani? Jeg er tross alt en Armani-type,  og Versace er jo bare så år 2000, eller,  – hva synes du?

Armani, Versace….

Kjenner at jeg vakler litt jeg nå, mister litt taket.

Livets ufordringer.

He, he, «Okken skal`n blunke til» – liksom.

Hvor er neglelakken min?

Litt svimmel jeg nå

Puste i pose

 

 

 

 

 

Publisert av Litteratur for alle

Vi holder leselederkurs etter metoden Shared Reading og kurs i kreativ- og helsefremmende skriving. Foredragsholder; om forfattere, bøker og litteraturens nytteverdi.

3 kommentarer om “Full kontroll med Chanel 592 Giallo Napoli

  1. Pust roooolig, lillesøster! Konsentrer deg helt om pusten, og la deg så synke rolig tilbake i putene. Noen ganger er livet bare for fullt av vanskelige valg, så hvorfor utsette seg for belastningen? Velg begge da vel!!

  2. Tilbaketråkk: Jeg elsker luksus!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: